Gezondheidscoaching

 

Hoe ga ik te werk?

Voor we aan een eerste gesprek beginnen vul je een paar uitgebreide vragenlijsten in omtrent je gezondheid, leefgewoonten en huidige voedingspatroon. Deze ontvang je per mail en bezorg je me ingevuld terug.

Op die manier kan ik me goed voorbereiden en besparen we wat tijd tijdens het eerste consultatiegesprek.

Een eerste gesprek duurt gemiddeld 2 uur. Deze tijd heb ik nodig om voldoende informatie mee te geven rond de resultaten van de vragenlijsten, je te informeren rond het maken van gezondere keuzes ifv een beter gezondheid en om al je vragen te kunnen beantwoorden. Ook maken we een evaluatie van je lichaamssamenstelling. Hiermee krijgen we een goed beeld van hoe je lichaam is opgebouwd en hoe gezond de samenstelling van je lichaam is. Daarnaast krijg je een uitgebreid infopakket mee over hoe jouw uitdagingen aanpakken.

 

Het tarief voor een eerste gesprek is 155 euro.
Vervolgafspraken zijn 35 euro per begonnen half uur.

 

Heb je toch na het eerste consult nog vragen? Bundel deze en bewaar ze voor jouw vervolgconsult. In geval van dringende vragen mag je me uiteraard kosteloos via mail contacteren.

Een tweede opvolg gesprek duurt doorgaans een half uur tot een uur. De regelmaat van de vervolgafspraak/afspraken wordt bepaald afhankelijk van je gezondheidsvragen, evolutie en financiële mogelijkheid.

Het goed nakomen van geplande afspraken is van belang. We gaan ervan uit dat je alleen voor zeer dringende aangelegenheden de afspraak annuleert of verplaatst en dat minstens 24 uren van tevoren doet. Omwille van dit wederzijdse respect zien wij ons genoodzaakt om afspraken die niet minimaal 24 uur voor aanvang van de consultatie zijn afgemeld aan te rekenen.

Wil jij bewuste stappen zetten naar een betere gezondheid, weten hoe je je gezondheid in eigen handen kan nemen of wil je gezondheidsklachten aanpakken, neem dan hier contact op.

 

JA, IK WIL WERK MAKEN VAN MIJN GEZONDHEID EN GEZONDER IN HET LEVEN STAAN

 

Ik kijk er naar uit om je te mogen begeleiden in je pad naar een betere gezondheid.