1:4 Small Group Training

 

Wens je met je gezin of met een groepje vrienden, vriendinnen of collega’s van maximum 4 personen samen te trainen? Willen jullie samen aan jullie doelen werken en zo elkaar motiveren en het ook effectief samen volhouden en volbrengen dan is SMALL GROUP TRAINING  iets voor jullie.

 

Na een intakegesprek gaan we op zoek naar wat jullie specifieke gezamenlijke doelen zijn en wat je wil bereiken door met een personal trainer aan de slag te gaan.

 

Bij het intakegesprek wordt er een assessment afgenomen waaruit ik informatie haal hoe gezond jullie lichaam op het moment van de start van jullie training is. Samen bespreken we de resultaten van het assessment en bepalen we aan welke factoren we kunnen gaan werken om jullie algemene gezondheid van jullie lichaam te verbeteren. Van hieruit wordt een traject opgemaakt en worden de nodige stappen besproken om naar jullie doelen te werken.

 

Wanneer je start met personal training 1:4 werk je altijd persoonlijk samen met je trainer volgens een regelmaat die overeengekomen wordt en gaan we samen aan de doelen werken die we voorop gesteld hebben bij het intake- en assessmentmoment.

 

Willen jullie begeleid worden om samen fysiek en mentaal sterker te worden, neem dan hier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.