1:2 Duo Training

 

Vind je alleen aan je doelen werken niet zo makkelijk of kan je jezelf minder goed motiveren?

 

Heb je een partner, vriendin, broer of zus, collega of sport/trainingsbuddy  waarmee je eventueel samen kan/wil trainen om elkaar te motiveren en om samen aan jullie doelen te werken, dan is DUO TRAINING misschien wel iets voor jullie.

 

Na een intakegesprek gaan we op zoek naar wat jullie specifieke gezamenlijke doelen zijn en wat je wil bereiken door met een personal trainer aan de slag te gaan.

 

Bij het intakegesprek wordt er een assessment afgenomen waaruit ik informatie haal hoe gezond jullie lichaam op het moment van de start van jullie training is. Samen bespreken we de resultaten van het assessment en bepalen we aan welke factoren we kunnen gaan werken om de algemene gezondheid van jullie lichaam te verbeteren. Van hieruit wordt een traject opgemaakt en worden de nodige stappen besproken om naar jullie doelen te werken.

 

Wanneer je start met personal training 1:2 werk je altijd persoonlijk samen met je trainer volgens een regelmaat die overeengekomen wordt en gaan we samen aan de doelen werken die we vooropgesteld hebben bij het intake- en assessmentmoment. 

 

Willen jullie begeleid worden om samen fysiek en mentaal sterker te worden, neem dan hier contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.